Материнська плата ASRock A520M-ITX/AC (A520M-ITX/AC) sAM4
Материнська плата ASRock A520M-ITX/AC (A520M-ITX/AC) sAM4
2775 грн 2
2715 грн
WG00183854
Материнська плата ASRock A520M Pro4
Материнська плата ASRock A520M Pro4
2246 грн 1
2222 грн
WG00173604
Материнська плата ASRock B460M Pro4
Материнська плата ASRock B460M Pro4
2969 грн
WG00173504
Материнська плата ASRock B550M Phantom Gaming 4
Материнська плата ASRock B550M Phantom Gaming 4
2999 грн 6
2810 грн
WG00171053
Материнська плата ASRock B550M-HDV
Материнська плата ASRock B550M-HDV
2140 грн
WG00167407
Материнська плата ASRock B460 Steel Legend
Материнська плата ASRock B460 Steel Legend
3605 грн 1
3537 грн
WG00166269
Материнська плата ASRock B550 Pro4
Материнська плата ASRock B550 Pro4
3397 грн
WG00162478
Материнcька плата ASRock H410M-HVS
Материнcька плата ASRock H410M-HVS
1946 грн
1943 грн
WG00161810
Материнська плата ASRock B365M PRO4-F
Материнська плата ASRock B365M PRO4-F
2031 грн 1
1993 грн
WG00155021