до кінця акції залишилось:
0 дні
0 год.
0 хв.
0 сек.

Знижка -44% на мікрофони 2Е 

4 товарів
Мікрофон 2E Maono (2E-MPC020)
1490 грн
WG00199125
Мікрофон 2E Maono (2E-MPC011) + пантограф
2099 грн -809
1290 грн
WG00199123
Мікрофон 2E Maono (2E-MM011) + трипод
2399 грн -1009
1390 грн
WG00199127
Звукова карта 2E Maono (2E-MSC010)
399 грн -100
299 грн
WG00199129